Бившата №1 в тениса Ашли Барти се омъжи за дългогодишния си приятел. Австралийката, която изненадващо сложи край на кариерата си през март, пристана на голфъра Гари Кисик.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash Barty (@ashbarty)

За щастливото събитие стана ясно, след като трикратната шампионка на сингъл от Големия шлем сподели в социалните медии снимка от сватбата. „Съпруг и съпруга”, написа Барти под кадъра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Garry Kissick (@gazlfc90)

Двамата са се врекли във вечна вярност на тайна церемония в Куинсленд, на която са присъствали само членове на семействата им и най-близките им приятели.

Сред тях са били и бившите австралийски тенисисти Пат Рафтър, Алиша Молик и Кейси Делакуа. Победителката от Australia Open 2022 е носила стилна рокля на дизайнера Сюзан Харуърд.

Ашли и Гари се запознават през 2016 година на игрище за голф в родния щат на тенисистката Куинсленд, а през 2021-ва се сгодяват. 31-годишният Кисик е бивш професионален играч по голф. Освен това той е известен като голям фен на Ливърпул, като често е гледал мачове от трибуните на своята любима с фланелка на английския гранд.