Новак Джокович излиза утре срещу Кристиан Гарин в поредна вълнуваща среща на "Уимбълдън".

Бившата №5 в световната женска тенис ранглиста Анна Чекветадзе прогнозира този двубой. Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги и коментатор в Евроспорт.

Чилиецът, разбира се, имаше невероятен късмет с противниците си в този турнир. Той е играч на клей, никога не е играл в първия кръг на Уимбълдън, въпреки че се представи добре в квалификациите.

Но сега той попадна в такава схема, че Гарин стигна до 4-тия кръг – Сапата-Миралас, Полманс и Мартинес-Портеро бяха противниците на южноамериканеца. Тук приказката на Гарин трябва да приключи.

Новак Джокович все още е колеблив – все пак „Ролан Гарос“ му източи много енергия и емоции. Спомнете си какво се случи последния път на Уимбълдън след победата на Новак в Париж.

Той загуби в третия рунд от Куери и след това не беше на себе си дълго време. Затова може би сега Новак все още не е много ярък, съперниците му успяват да му наложат битка.

Дрейпър взе сет, Кудла игра добре. Но по време на мача с Гарин сърбинът вече трябва да е в правилната форма, предстоят му най-важните срещи. Мисля, че Новак ще спечели тук и мачът ще се изиграе в по-малко от 28,5 гейма.