Последните седмици се оказаха повече от динамични за една от най-успешните бетинг компaнии в България efbet, която може да се похвали с нова оригинална кампания, своя 30-годишен юбилей, атрактивни бонуси и нова игра за феновете по случай Australian open.

Компанията през януари стартира мащабна кампания с едни от най-разпознаваемите лица в България под надслов “До всеки истински играч, стои друг играч“. Главни действащи лица в рекламното видео и цялостната комуникация са Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов.  Съвсем естествено, като генерален спонсор на родното футболно първенство „efbet Лига“ и редица други спортни федерации и имена, очаквано операторът е избрал за рекламни лица на кампанията доказани български спортисти и звезди.

40-секундното видео е  подготвено много позитивно, шеговито, с идеята да бъде дори и мотивиращо като въздействие и очаквано предизиква много коментари и отзвук в интернет пространството (и не само), което е доказателство за големия интерес и качеството на продукцията, подготвена с неподправена доза хумор, оригинално послание и изпълнение.  Кампанията, започнала с тийзър, е дело на една от най-успешните творчески агенции „Saatchi & Saatchi”, която и този път се е справила повече от чудесно с поставената задача.

Също така, международният бранд efbet съвсем наскоро отбеляза и своята 30-годишнина. По този повод, дори и в момента не можем да не забележим присъствието на 30% повече бонуси предлагани от оператора, релевантно с годините професионална практика на рожденика. Честито!

Освен имиджовата кампания и все по-атрактивните бонуси и предложения, efbet предлага и интересни тематични игри и предложения. Например този февруари във връзка провеждането на Australian open /8-21 февруари/, както и месецът на любовта, българският букмейкър чрез игра на своята фейсбук страница, тематично подарява 28 тенис ракети HEAD – висок клас.

Играта се провежда във Facebook профила на букмейкъра. Логично периодът на играта съвпада с датите на Australian open /8-21 февруари/, а споменавайки месеца на любовта - разбира се е помислено и за двата пола, както за силния, който най-често се асоциира със спортните събития и залагания (за участие за една от 14 мъжки тенис ракети), така и за нежния пол (за участие за една от 14 дамски тенис ракети). Пълните условия на играта може да видите в страницата на efbet, където на 25 февруари ще бъдат обявени и спечелилите, или тук.