Да тръгнеш от Хасково и да стигнеш до там милионери да си плащат, за да те гледат, си е постижение отвсякъде. Който каквото иска да си мисли за Григор Димитров - той го направи. И снимките, които обикалят света от частния остров Некер, показват и доказват, че Гришо е част от каймака на света. А ние само може да се радваме, че лъвовете в Африка не го изядоха.

От няколко дни първата ракета на България е гост на милиардера сър Ричард Брансън. Всяка есен ексцентричният британец бяга от дъждовния Албион на слънчевия карибски остров и води със себе си отбрана компания баровци.

Те броят по 110 000 долара за привилегията да излязат на корта срещу Гришо или да поиграят голф с Тайгър Уудс. В предишни издания на тенис турнира на Некер са идвали Мартина Навратилова, Бьорн Борг, Рафаел Надал, Новак Джокович, а сега на корта освен Григор Димитров ще излязат Стефан Едберг, Тод Мартин, Виктор Троицки, Каролин Вожняцки.

Сред аматьорите ще бъде Майк Тайсън. Участниците и гостите се возят с лимузини „Ролс-ройс“ и пият шампанско „Дом Периньон“.