ЛеБрон Джеймс и синът му Брони сътвориха история, след като станаха първите баща и син играли заедно в мач от НБА, макар и в предсезонен. 

Това стана при загубата от Финикс със 114:118, като двамата се появиха заедно в началото на втората четвърт, когато Джеймс-младши, който празнуваше 20-ия си рожден ден, влезе в игра и се присъедини към баща си. 

„За един баща това означава всичко. Да можеш да влияеш така на децата си и да имаш подобни моменти със сина си е нещо невероятно. Да работиш с детето си е най-хубавото нещо за един баща“ заяви Леброн. 

Двамата бяха заедно 4 минути и 9 секунди, но направиха запомнящи се неща. Първо бяха един до друг в защита, след това спореха със съдията за неправилен заслон срещу Брони, който пък впоследствие не успя да вкара тройка след подаване на баща си. 

„Щеше да бъде страхотно, ако изстрелът бе намерил целта, но съм сигурен, че така или иначе те ще имат много такива моменти заедно“ заяви треньорът Джей Джей Редик, чийто тим загуби мача в последната четвърт, в която отстъпи със 114:118. 

Звездите и на двата отбора бяха с ограничени минути, като ЛеБрон все пак вкара 19 точки за 16 минути игра, а Антъни Дейвис добави 17. Брони игра 13 минути и не вкара, като се отчете с 2 борби. Поражението е второ поред за Лейкърс, като Слънцата вкараха 5 тройки повече от противника. 

В друг мач Карл-Антъни Таунс се отчете с 10 точки в неофициалния си дебют за Ню Йорк, който победи Шарлът със 111:109. Детройт срази Милуоки със 120:87, а Торонто победи Уошингтън със 125:98.