Символът на НБА ЛеБрон Джеймс твърди, че се чувства повече от добре преди своя 22-и сезон в Лигата, в който ще играе и с най-големия си син – Брони. 

Краля ще навърши 40 години в края на декември, но демонстрира отлично настроение при срещата на ЛА Лейкърс с медиите, 3 седмици преди старта на кампанията. 

„Във физическо отношение се чувствам страшно добре, а и ментално е така. Наистина съм освежен и спокоен и нямам търпение да започнем работа. Не мисля за бъдещето и живея за момента, особено и след като Брони е тук. Не приемам това за даденост“ заяви Джеймс, който позира с широка усмивка със сина си. 

„Чувството е наистина лудо. Да се снимам с баща си с екип  на Лейкърс бе наистина нереално. Казах си: Какво става тук? Невероятно съм благодарен за тази възможност“ изтъкна Брони, към когото обаче мнозина фенове и специалисти имат сериозни резерви. 

„Беше прекрасно през лятото да играя за САЩ на Олимпиадата в Париж. Да се представя на това ниво и да играя така ме накара да вярвам, че все още имам още гориво в резервоара. Наистина много. Затова вярвам, че можем да постигнем голямата си цел, а тя е титлата“ добави ЛеБрон. 

Треньор на Езерняците ще бъде дебютантът Джей Джей Редик, но пак стартът на кампанията ще пропуснат Джаред Вандербилт и Крисчън Ууд заради оперативни процедури.