Суперзвездата на НБА ЛеБрон Джеймс не е сигурен за бъдещето си в НБА, след като ЛА Лейкърс загуби от Денвър с 1-4 победи и отпадна още в 1-ия кръг на плейофите.
 
Това сложи край на 21-ия сезон на 39-годишния Джеймс в Лигата, който обяви, че ще премисли ситуацията, преди да вземе окончателното решение.
 
Все пак мнозина очакват той да приеме опцията, която има в настоящия си договор и ще остане в отбора и през следващата кампания със заплата от 51 милиона долара. Както е известно голямата му цел и да играе със сина си Брони.
 
„Честно казано на този етап нямам отговор на въпроса за 22-ата си година. Не съм и мислил много за това. Ще обсъдя това със семейството си и своя агент и ще решим кое е най-добре за кариерата ми” заяви ЛеБрон.
 
Съотборникът му Антъни Дейвид се надява, че Краля ще остане. „Години заедно с него бяха страхотни. Надяваме се, че той ще се върне, защото не искаме да приключи със загуба в първия кръг. Ако това стане целта ни ще бъде отново да сме претенденти да донесем на феновете това, което заслужават. Решението обаче е негово” заяви Дейвис, който е обвързан с Лейкърс до лятото на 2028.