ЛеБрон Джеймс най-невъзмутимо обяви, че няма да се бърка в решенията на ръководството през лятото по отношение на очакваните промени в ЛА Лейкърс. 

Езерняците изпратиха ужасна кампания, като не успяха да се класират  за плейофите и вчера уволниха треньора Франк Вогъл. Пресконференцията на Краля обаче, се състоя очаквано преди официалното обявяване на раздялата с Вогъл. 

ЛеБрон е обвиняван, че именно той е бил в основата на привличането на Ръсел Уестбрук и липсата на ясна стратегия за развитието на отбора. 

„Нещото, което винаги ще обичам при Ръс е неговата отдаденост и невероятен дух, който носи във всеки мач. Страхотно е, че съм негов съотборник. Аз обаче няма да се бъркам в решенията на ръководството. Ако бъда попитан за мнение ще го изразя, но решенията ще бъдат взети от компетентните хора в отбора“ заяви Джеймс. 

Счита се, че основната цел за нов наставник на Езерняците ще бъде Ник Нърс, който се справя отлично в Торонто. Той обаче има договор за още 2 години с Раптърс и не е ясно, дали ще прояви интерес, предвид напрежението и хаоса в легендарния клуб от Лос Анджелис.