Александър Везенков изигра още един впечатляващ двубой, като завърши с дабъл-дабъл от 10 точки и 10 борби, а Олимпиакос срази Монако с 86:65 в 8-ия кръг на Евролигата, за да запише 6-а поредна домакинска победа.
 
Българинът не успя да вкара нито една точка до почивката, но както се случи вече на няколко пъти, се развихри в третия период, в който наниза всичките си точки и бе в основата на това тимът му да вземе контрола върху мача.
 
Точките и борбите, той открадна два пъти топката и направи два чадъра, за да завърши с коефициент на полезност от 20 за 31 минути игра.
 
Олимпиакос изоставаше с 10 точки след първия период, но направи великлепен обрат след здрава защита, ограничавайки съперника до едва 38 точки за следващите 3 части. Тайлър Дорси и Ливио Жан-Шарл вкараха по 18 за гръцкия тим, който е втори в класирането с 6 успеха и 2 поражения. 

Такъв баланс имат още 4 тима, а едноличен лидер е Олимпия Милано със 7 успеха и само едно поражение, но силите са много изравнени и ситуацията може да се промени много бързо.