Суперзвездата на Кливланд и НБА ЛеБрон Джеймс е изправен пред поредното си предизвикателство, когато утре сутринта в 4,00 часа българско време, ще започне четвъртия пореден финал между Голдън Стейт и Кливланд. 

В последните години нито един тим във финалната серия не е бил такъв аутсайдер, както в момента са Кавалиърс, но това не притеснява Краля, който на 33 играе най-добрия баскетбол в кариерата си. Той записа по 34 точки средно на мач до момента и не смята да спира дотук. 

"Вие, медиите, винаги коментирате, че най-добрите години на един играч са между 27 и 32. Аз обаче никога не съм се поставял в тази рамка и никога не съм си поставял граници. Моята цел винаги е била да се наслаждавам на играта и да бъда колкото се мога по-добър" коментира ЛеБрон. 

"През март казах, че никога в кариерата си не съм се чувствал по-добре и не знам дали ми повярвахте, но това наистина е така. Вярвам, че това ще продължи и по време на финалите" добави Джеймс, който ще запише 101-ия си мач за сезона, което е личен рекорд. 

"Докъде ще стигнем? Кой знае, може до 107 мача. Ще видим. Те обаче разполагат с четирима играчи, които ще бъдат в Залата на Славата, без дори да споменавам треньорът им Стив Кър, който всъщност ги обединява по този начин. Ще бъде трудно, но ние ще се борим" каза още лидерът на Кливланд. 

Задачата пред Кавс наистина изглежда на пръв поглед невъзможна, а нещата ще бъда още по-трудни за тях, ако Кевин Лав не играе, тъй като остава под въпрос. За Уориърс пък ще липсва отново Андре Игуодала, който е с проблем в лявото коляно и пропусна последните 4 мача от серията с Хюстън.