Стеф Къри се завърна с 28 точки за 27 минути от пейката и изведе Голдън Стейт до нова победа над Ню Орлийнс, сега със 121:116. 

Този път Уориърс имаха много повече проблеми, след като Пеликанс се подобриха сериозно, но жокерът Къри направи разликата, за да може тимът му да дръпне с 2-0 в серията. 

Той се появи в края на първата четвърт под бурните аплодисменти, след почти 6-седмично отсъствие и 11 секунди след това наниза тройка. „Отсъствието ми бе като цяла вечност, но трябваше да проявя търпение и съм щастлив, че отново мога да играя и да се забавлявам“ заяви Стеф, който бе 8 от 15 от игра, като отбеляза 5 тройки. 

Кевин Дюрант се отчете с 29 точки и ключова тройка, а Дреймонд Грийн отново бе солиден с 20 точки, 12 асистенции и 9 борби, като освен това се бореше здраво с Антъни Дейвис. 

Гостите се бореха здраво, но малко повече от 5 минути преди края изостанаха с 98:110 и до края не успяха да наваксат. Пеликанс ще бъдат домакини в следващите два мача,  в които ще се опитат да преобърнат серията.