ЛеБрон Джеймс ще бъде в един отбор заедно с най-големия си конкурент – Кевин Дюрант и бившия си съотборник Кайри Ървинг в предстоящия Мач на Звездите в НБА. 

Това стана ясно, след като Краля и Стеф Къри определиха окончателно съставите, които този път са формирани без значение от коя конференция са играчите. 

Като капитани двете суперзвезди се редуваха да избират съотборниците си, но това не бе предавано по телевизията, така че не е ясно в какъв ред е бил изборът. Счита се обаче, че ЛеБрон, който е имал първия избор от титулярите, се е спрял първо на Дюрант. Стеф пък е избирал първи от резервите. 

„Не мога да ви кажа, кой избрах първи. Ако го направя, ще трябва да ви убия“ пошегува се Джеймс, чийто избор на Ървинг е забележителен, тъй като се счита, че гардът напусна Кливланд и заради ЛеБрон. 

„Просто исках да избера възможно най-добрите опции и да можем да се съберем отново с Кайри ще бъде специално. Той е един от най-добрите плеймейкъри, така че изборът бе лесен“ добави лидерът на Кавалиърс. 

Титулярната петица на Краля включва още кулите на Ню Орлийнс Антъни Дейвис и ДеМаркъс Къзънс, а от резервите той се спря на Брадли Бийл, Ламаркъс Олдридж, Кевин Лав, Виктор Оладипо, Ръсел Уестбрук, Кристапс Порзингис и Джон Уол. 

При Къри попаднаха Янис Антетокумпо, Джеймс Хардън, ДеМар ДеРозън и Джоел Ембийд, които ще стартират, а освен тях в отбора на Стеф влизат Деймиън Лилард, Джими Бътлър, Клей Томпсън, Дреймонд Грийн, Каул Лаури, Карл-Антъни Таунс и Ал Хорфърд.

Шоуто ще се състои на 18 февруари в Лос Анджелис, като новият формат е с цел да се повиши конкурентността, след като при двете си последни победи Запада вкара почти по 200 точки, след като защита на практика нямаше.