Александър Везенков бе титуляр и вкара 11 точки, но Барселона допусна нова неприятна загуба, след като падна с 92:102 от Андора в испанската лига. 

Българинът успя в 4 от 6 стрелби от игра, взе 4 борби и завърши с коефициент на представяне от 15, но тимът му изигра ужасни първа и трета четвърт, което бе решаващо за поражението. 

Началото бе ужасяващо за Барса, след като домакините вкараха първите 8 точки в мача, а след първата четвърт водеха с невероятното 33:14. 

Във втората обаче, ситуацията се промени. Каталунците се активизираха, като на свой ред направиха силна серия, за да се приближат на почивката до 39:45. 

Изглеждаше, че обратът ще бъде факт, когато Андора тръгна в третата част с две поредни тройки, за да увеличи отново аванса си, а след това поведе с 24 точки и влезе в последната част с аванс от 79:57 след 34:18 за периода. 

В последната част гостите само успяха да намалят изоставането си, като влошиха показателите си до 11-6. Яко Блажич и Хайме Фернандес се включиха отлично от пейката за домакините, като вкараха 20 и 18 точки, а съставът се подобри до 8-9.