Лидерът на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс изрази недоволството си от представянето на отбора, който тази нощ загуби за 5-и път поред. 

Суперзвездата се отчете с трипъл-дабъл, Кайри Ървинг вкара 49 точки, но това не бе достатъчно срещу Ню Орлийнс, въпреки че Пеликанс играха без лидера си Антъни Дейвис и поражението определено стресна играчи и фенове. 

„Просто се надявам, че цялата организация няма да бъде доволна от това и ще вземе мерки. Честно казано, че не сме по-добри от миналия сезон” заяви ЛеБрон, чийто тим обърна Голдън Стейт от 1-3 победи във финала, но евентуален нов сблъсък с Уориърс може да завърши различно предвид присъствието на Кевин Дюрант при калифорнийци. 

„Не се оплаквам от своите съотборници или от ръководството. Просто споделям. Да, станахме шампиони миналия сезон, но нека да видим дали можем да постигнем нещо този път. Факт е, че ни трябва плеймейкър, а и под коша не сме достатъчно солидни” добави Джеймс, който игра 44 минути срещу Ню Орлийнс.  

Кливланд остава лидер на Изток с баланс 30-13 и въпреки че в конференцията не се очертава да има конкуренция, евентуален нов финал с Голдън Стейт може би изобщо няма да приключи толкова благоприятно за Кавалиърс.