Гардът на Кливланд Кайри Ървинг опита да запази спокойствие, въпреки страхотното си представяне в мач №5 срещу Голдън Стейт. 

Той завърши с 41 точки, още толкова наниза и ЛеБрон Джеймс и Кливланд остана в битката за титлата, макар и все още да губи с 2-3. 

„Радвам се, че успяхме да победим, но също така знаем, че срещу себе си имаме отличен съперник, така че трябва да бъдем готови за следващия мач, защото още не сме постигнали голямата си цел” заяви той. 

„Просто исках да бъда агресивен и да продължа да играя по своя си начин. Имахме голямо желание да удължим серията и се радвам, че успяхме да го направим. Да повторим отново подобно представяне ще бъде трудно, но ще направим всичко по силите си, за да спечелим отново” каза още Ървинг, който бе похвален и от лидера на отбора.  

„Представянето на Кайри бе едно от най-великите, които съм виждал. Той бе изключителен, като ни поведе и успяхме да спечелим. Просто искахме да си дадем още една възможност. Желанието ни бе да излезем и да удължим сезона си, което и успяхме да направим. Играхме изключително концентрирано. Треньорът ни даде отличен план за двубоя, който успяхме да изпълним” каза ЛеБрон Джеймс.