Лидерът на Голдън Стейт Стеф Къри изрази задоволството си от представянето на съотборниците си, които компенсираха слабата негова игра и тази на Клей Томпсън, за да изведат Уориърс до победа над Кливланд и аванс от 1-0 във финалната серия. 

„Няма как да печелиш титли без целият отбор да има принос. Ние сме в подобна позиция именно заради всички“ каза Стеф, който вкара едва 11 точки.

„Пропуснах няколко стрелби и определено не бях в ритъм и това е нещо, което трябва да се промени. Аз обаче се гордея от включването на момчетата. Очевидно Шон беше блестящ, Андре също, както и Леандро“ допълни той. 

„Беше колективно усилие. Ние вярваме един в друг и всеки е готов да помогне. Дали ще бъда аз или някой друг, няма никакво значение. Освен това никога не се отказваме и не спираме да се борим“ изтъкна героят Шон Ливингстън. 

„Шон без съмнение изигра страхотен мач. Беше агресивен, търсеше добри позиции и се справи блестящо. Мачът бе странен за нас предвид проблемите на Стеф и Клей, но като цяло се грижехме добре за топката и това бе от основно значение, защото знаехме, че някой ще излезе напред. Андре също се включи отлично и ни донесе увереност“ коментира пък треньорът Стив Кър.