Великият Майкъл Джордън е подарил на Коби Брайънт пълна колекция от серията маратонки на своето име. Става дума за цели 30 чифта в размера на Коби, който тази нощ изигра последния си Мач на Звездите и бе изпратен подобаващо. 

„Той донесе страшно много радост на играта и мисля, че феновете, а и целия град Торонто му отдаде дължимото и го почете, което той напълно заслужава“ заяви Джордън, който прие символичен екип на следващия Ол Стар гейм, който ще бъде в Шарлът, където той е собственик на местните Хорнетс. 

„Беше много голяма част от баскетбола и сега основният въпрос е какво ще прави оттук-нататък. Мисля, че има планове и очаквам с нетърпение да видя как ще се развие животът му. Сигурен съм обаче, че всичко ще бъде наред“ добави Въздушния. 

Коби беше изпратен по страхотен начин от тези, които е вдъхновявал през годините. „Той означава много за всеки от нас – играчите, както и за феновете. Определено ни слушеже за вдъхновени и със сигурност ще помня този мач“ каза Стеф Къри. 

„Беше ми наистина тъжно да сме заедно на паркета, но и да зная, че мачовете помежду ни приключват. Човече, радвам се, че бях една малка част от това твое пътешествие“ сподели ЛеБрон Джеймс, който изпревари Брайънт по точки в тези срещи и вече има 291 срещу 290 на Коби.