ЛеБрон Джеймс очаквано бе разочарован след поражението на Кливланд от Голдън Стейт. Кавалиърс паднаха с 82:103 и не успяха да нанесат решителен удар в битката за титлата, като резултатът в серията бе изравнен на 2-2. 

След като вкарваше по средно 41 точки в първите 3 мача, ЛеБрон бе ограничен едва до 20, като изглеждаше доста уморен и този път не успя да вдъхнови съотборниците си. 

„Дублираха ме повече този път и ме караха да подавам, като съотборниците ми трябваше да стрелят по-често. Като цяло ме пазеха по-добре“ каза ЛеБрон, който успя само в 7 от 22 опита от игра, а в последната част, когато мачът се решаваше, стреля само два пъти. 

„Надявах се да получа малко по-дълга почивка, но не успяхме да го направим и стана наистина трудно за нас. Искаш да бъдеш на полето, но желаеш и да си ефективен, а когато си изморен това няма как да се случи“ добави баскетболистът, който през първото полувреме получи прорезна рана на главата, удряйки се върху камера встрани от игрището. 

„Наистина ме болеше. Надявах се да няма кръв, но се оказа, че има. Медицинският екип обаче се справи добре“ изтъкна Джеймс, който призна, че тактическата промяна при Уориърс и пускането на Андре Игуодала сред титулярите, е оказала влияние. 

„Той беше техният Х-фактор. Стреля добре, като вкара няколко тройки, а освен това завърши със забиване няколко бързи атаки рано в мача, което му помогна да влезе в ритъм. Определено се справи добре, а с тази по-ниска петица Мозгов трябваше да пази по-нисък човек, който той не е свикнал да прави“.