Ню Йорк Никс и Сакраменто Кингс размениха по двама играчи почти 3 месеца преди началото на сезона в НБА. 

Към Голямата ябълка се отправят крилата Травис Аутлоу (на снимката) и Куинси Ейси, а в замяна Кралете взимат гарда Уейн Елингтън и крилото Джереми Тейлър. 

Със сделката Никс балансират по-добре отбора, който имаше нужда от играчи, които могат да помагат на Кармело Антъни, а в същото време се разделят с част от гардовете, които бяха твърде много. 

Аутлоу изглежда най-ценният от играчите, след като има средно по 8,5 точки и 3,2 борби в кариерата си, като за 11 сезона бе част от Портланд, ЛА Клипърс, Ню Джърси и Сакраменто и може да бъде наистина полезен на Ню Йорк. 

„Травис е много опитен играч, когото харесваме. Висок и атлетичен е, а освен това има добра стрелба от далечно разстояние и ние вярваме, че може да помогне много на позицията на Мело” заяви генералният мениджър на Никс Стив Милс. 

Елингтън записа средно 6,4 точки в 312 мача с екипите на Минесота, Мемфис, Кливланд и Далас, като именно от Маверикс премина в Ню Йорк в края на юни, но сега ще продължи кариерата си на Западното крайбрежие.