В Маями Хийт още не са сигурни дали ЛеБрон Джеймс, Дуейн Уейд и Крис Бош ще бъдат част от отбора през следващите години, но тимът реши да подсили пейката си с двама солидни баскетболисти.

Президентът Пат Райли обяви, че Горещите са постигнали споразумение със свободните агенти Джош Макробъртс и Дани Грейнджър.

Контрактът на първия ще бъде за 4 години срещу 23 милиона долара, а бившият играч на Индиана и ЛА Клипърс ще подпише за два сезона срещу 4,2 милиона. С идването си двамата явно смятат, че ЛеБрон Джеймс ще остане във Флорида.

Макробъртс направи силни последни сезони с Шарлът. Въпреки че играе като тежко крило, той е известен с много добрите си подавания, а има и добра стрелба отдалеч, което го прави изключително опасен за съперниците.

Маями иска да вземе още играчи като Пау Гасол, Луол Денг, Марвин Уилямс и Антъни Мороу, но приоритет естествено остава преподписването от страна на Джеймс, Уейд и Бош или поне на двама от тях, защото в противен случай едва ли тимът ще бъде сериозен конкурент за титлата.