Най-горещото попълнение във Висшата лига е испански модел. Красавицата се казва Марта Марчена и е гадже на Карлос Солер, който в деня на крайния срок се присъедини към Уест Хем.

27-годишният халф дойде под наем от ПСЖ и бе представен на феновете в Лондон преди загубата им с 1:3 от Манчестър Сити. Колкото до Марта, тя е с 3 г. по-голяма от приятеля си.

Инфлуенсърката обича да пътува, като предпочитани за нея са Милано, Флорида, Карибите и Мексико. Тя също сподели снимки на сноуборд, от плуване с делфини и гмуркане, пише "Телеграф".

По повод юбилея й през май Солер написа: „Моят любим човек, с когото споделям всичките си дни, този, който ме изслушва и ми помага, този, който е до мен във всичко, жената с най-красивата усмивка“. Марта отговори така на бившия испански национал: „Благодаря, че си такъв, какъвто си. Животът е по-красив до теб. Най-хубавото предстои“.

Любопитното е, че Карлос е пробвал да учи спортна журналистика, но е зарязал следването. Той толкова редовно гледал мачовете от Висшата лига по Canal+, че научил английски.