Мейсън Грийнууд се разписа във втори пореден мач, този път за да спаси Олимпик Марсилия от загуба във френската Лига 1. 

Марсилци доминираха, но стигнаха само до 2:2 срещу Реймс, а бившият играч на Манчестър Юнайтед отново бе от голямо значение, вкарвайки третия си гол в първенството в само 2 срещи. Както е известно феновете на тима го посрещнаха с недоволство, но той много бързо ги омилостиви с головете си

Олимпик поведе в средата на първото полувреме чрез Амин Арит, но в началото на втората част, гостите набързо вкараха 2 попадения, за да преобърнат нещата. 

В 51-ата минута Акиеме изравни с удар по земя, а в 55-ата Фофана вкара след страхотен пробив отляво и удар в близкия ъгъл, при който обаче вратарят нямаше добра видимост. 

Все пак в 71-ата минута Грийнууд донесе точката, след  като преди това домакините се активизираха, благодарение на влезлия от пейката Джонатан Роу. Англичанинът реализира с глава след  добавка при недобра намеса на вратаря на съперника. 

Олимпик удари греда и имаше още добри ситуации, но ги пропусна и така Роберто де Дзерби тръгна с равен на „Велодром“, а отборът му има 4 точки. Реймс е с 1.