Пари Сен Жермен продължава разговорите с Манчестър Юнайтед за привличането на Джейдън Санчо, съобщава „Дейли Мейл“. 

Англичанинът се завърна при Червените дяволи след наем в Борусия Дортмунд и въпреки подобрението на отношенията му с Ерик Тен Хаг, по всичко изглежда, че от клуба ще се съгласят да го продадат при добра оферта. 

„Говорихме си добре. Всеки може да сбърка. Ако един играч остави случилото се назад и се старае, тогава слагаме чертата и започваме на чисто. Клубът се нуждае от добри играчи и няма съмнение, че Джейдън е точно такъв“ заяви Тен Хаг във връзка с отношенията си с футболиста. 

Възможно е Санчо да бъде включен  в потенциална сделка за халфа на парижани Мануел Угарте, към когото от Юнайтед проявяват сериозен интерес, но така и не могат да постигнат договорка с френския шампион за играча. 

Самият играч иска да премине в ПСЖ, но клубът му го оценява на солидните 51 милиона паунда, а и Тен Хаг все пак намекна наскоро, че може да използва Санчо в нападението си, след като той взе участие в 5 от 6-те контроли на отбора, а влезе от пейката и срещу Сити за трофея „Къмюнити Шийлд“ и пропусна дузпа.