Euro Camp 2024 приключи с грандиозен успех, привличайки стотици участници от различни възрасти, които се наслаждаваха на разнообразни спортни активности, турнири и споделени емоции от европейското първенство по футбол.

За поредна година, със съдействието на Столична община, жителите и гостите на София успяха да се потопят във футболната атмосфера на Euro Camp 2024г.

Събитието, което се проведе в Южен парк 2, се оказа истинско тържество на спорта, събирайки заедно общности и насърчавайки здравословния начин на живот. Традиционният спортно-футболен фестивал бе домакин на редица демонстрации по художествена гимнастика, таекундо, бадминтон и множество разнообразни спортове, в които взеха участие посетители на различни възрасти и техните семейства. Участниците показаха впечатляващи умения и спортен дух, създавайки незабравими моменти за зрителите и феновете.

Вечерната програма беше фокусирана върху поредното европейско първенство по футбол, където зрителите проследиха двубоите на голям 32 кв.м екран, наслаждаваха се на вкусна храна и охладени напитки.

"Нашата цел беше да насърчим спорта и здравословния начин на живот, и вярвам, че успяхме да постигнем това. Виждането на толкова много усмихнати лица и активни участници ни мотивира да продължим с тази инициатива и в бъдеще." Сподели Борис Гълъбов от BSG media, организатор на събитието.