Бившият халф на ПСЖ Али Бенарбия коментира думите на Златан Ибрахимович след загубата с 2:3 от Бордо в мач от 29-ия кръг на френската Лига 1.

Още по темата

 

Шведският национал изригна и заяви, че футболът във Франция е лайн*н, а през 15-годишната си кариера не е виждал по-слаби рефери от тези в местното първенство.

„Ибрахимович обича да говори глупости. Когато всичко върви добре, има нужда да си изкаже мнението, но когато се объркат, става много лош. Очевидно е, че сега не всичко е по мед и масло за Златан. Той остави тима си с 10 души в мача с Челси, а срещу Бордо нещата не се развиха по сценарий и ПСЖ загуби от отбор, който не е сред най-силните. Що се отнася до думите му за Франция, според мен имаше предвид отказа на федерацията да премести мача за Купата на Франция със Сент Етиен“, каза бившият футболист.

ПСЖ ще се изправи срещу Сент Етиен в 1/2-финален сблъсък в турнира на 8 април. Парижани обаче настояваха за отлагане, тъй като имат изключително натоварена програма – на 5 април играят с Марсилия в Лига 1, на 11 е финалът за Купата на Лигата с Бастия, а на 14 или 15 април е първият им мач от 1/4-финалите в Шампионска лига. Молбата им обаче не беше уважена.