“Мисля, че се представих добре, Конкуренцията е огромна и малко не ми достигна. Супер подготвен съм, ако плувахме следобед, щях да се представя много по-добре. Явно така е трябвало да стане, не знам”, обясни Йосиф Миладинов сподели, след като не успя да преодолее сериите на 100 метра бътерфлай в плуването от олимпийската програма.

На въпрос дали очаква някой да се откаже от участие и така да му позволи да се включи в полуфиналите, Миладинов каза: “Това е Олимпиада, все пак, не очаквам някой да се откаже от 100 метра делфин. Чувствах се добре, като сутрешно плуване толкова можах да направя."

"Атмосферата на басейна е феноменална. Много хора има и чувството е съвсем различно спрямо предишната олимпиада. Не ми е повлиял стрес или напрежение. Малко съм разочарован от гледна точка на подготовката ми и всичките лишения. Накрая просто не ми стигна толкова малко, за да продължа напред. Такъв е животът, трябва да го приема и да продължа да се боря. Жалко, жалко, че така се получи. Мисля, че може да ми повлияе добре. В момента не знам какво изпитвам, защото съм много разочарован от случилото се”, обобщи Миладинов

Снимка: Lap.bg