Защитникът на Англия Кайл Уокър отдаде дължимото на играча на Дания Мортен Хюлманд за великолепния му гол, който фиксира равенството 1:1 в мача между двата отбора на Евро 2024.

"Понякога трябва да свалиш шапка пред страхотните голове. Но ние сме на върха в групата, така че нека бъдем позитивни. Нека го приемем като заслужена точка и да продължим към следващия мач. Знаем, че можем да се справим по-добре. Трябва да превключим на по-висока предавка.

Няма да е обективно, ако кажа, че сме играли фантастично. Трябва да бъдем по-прецизни в изграждането на атаките и да печелим втората топка", каза Уокър.

Защитникът на Англия Киърън Трипиър добави": Много съм горд, че записах 50 мача за моята страна, но основният ми фокус е резултатът – тази вечер той не беше добър за нас. Четири точки, два мача и знаем, че има толкова много за подобряване. Оставаме спокойни, позитивни и заедно – това е най-важното нещо.

„Разбираме разочарованието на привържениците е видно, но като отбор трябва да останем заедно. Няма място за паника, остава един мач в групата и го очакваме с нетърпение", каза Трипиър.

/МД/