Отборите на Крумовград и ЦСКА 1948 не излъчиха победител в първия мач от 11-ия кръг на футболната Първа лига. Двубоят между двата състава на „Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“ в Пловдив завърши при равенство 1:1. Серкан Юсеин откри резултата за Крумовград още в седмата минута, но в 50-ата Евгений Сердюк изравни, след като бе точен от дузпа. 

Така двата тима запазват позициите си в класирането, като ЦСКА 1948 е шести с 14 точки в актива си, докато Крумовград е с точка по-малко на деветото място. 

В петата минута разконцентрирани действия в защитата на домакините можеха да доведат до откриващо попадение за ЦСКА 1948. Неразбирателство между Лукас Сантана и Янко Георгиев принуди вратарят да чисти топката, но тя срещна тялото на пресиращия го Евгений Сердюк и за малко не влезе в мрежата. 

Две минути след това Крумовград реализира гол с първата си по-сериозна опасност пред противниковата врата. Серкан Юсеин получи на границата на наказателното поле и премина покрай двама противникови защитници, след което завърши технично от малък ъгъл между краката на Петър Маринов за 1:0. 

В 20-ата минута гостите опитаха да отговорят с далечен удар на Емил Ценов, преминал покрай целта. Седем минути по-късно и Радослав Кирилов пробва да затрудни Георгиев с далечен шут от въздуха, но топката прелетя над напречната греда. 

В самия край на първата част Ачемпонг центрира прецизно от десния фланг към Талис, който засече с глава, но отново неточно. Така почивката дойде при гол аванс за Крумовград. 

Още преди да бяха изтекли и 60 секунди от началото на второто полувреме гостите получиха право да изпълнят дузпа. При центриране на Радослав Кирилов топката се удари в ръката на Лукас Сантана и главният съдия Димитър Димитров бе извикан, за да провери ситуацията с помощта на системата ВАР. След известно забавяне Арбитърът отсъди 11-метров наказателен удар, а с изпълнението му се зае Евгений Сердюк. Бившият играч на Черно море бе безгрешен от бялата точка, за да изравни резултата - 1:1. 

В 63-ата минута играчите на Валентин Илиев осъществиха добра триходова комбинация между Радослав Кирилов, Бирсент Карагарен и Евгений Сердюк, който се озова на стрелкова позиция в наказателното поле, но Янко Георгиев показа отличен рефлекс и изби в корнер. 

В 77-ата минута вратарят на домакините отново имаше ключова намеса при силен изстрел на Радослав Кирилов от границата на наказателното поле. Впоследствие той изпревари и Талис преди бразилецът да успее направи добавка. 

До края темпото на двубоя падна значително и равенството се запази до последния съдийски сигнал.