A post shared by Alexandre Letellier (@alexandre_letellier30)

Резервният вратар на Пари Сен Жермен Александър Летелие беше нападнат от крадци в ранните часове на вторник сутрин. 33-годишният французин, съпругата му и двете им деца са били отвлечени и държани на нож, съобщава RMC Sport.

След това нападателите поискали пари и бижута, преди да ударят съпругата на Летелие в лицето. Полицията обаче успя бързо да се намеси и трима от четиримата съучастници – двама непълнолетни и един възрастен, бяха задържани.

Летелие и приятелката му бяха събудени около 2 часа сутринта след задействане на аларма за сигурност. Веднага се обадили в полицията, но нападателите вече били навлезли в двора на къщата.

След края на акцията един от полициите е бил ранен в крака. Арестуваният възрастен заподозрян е на 21 години, двамата непълнолетни са на 16 години. У заподозрените са намерени различни вещи, откраднати от къщата. Летелие и съпругата му живеят в Ивлин, Северна Франция. Имат две деца на две и шест години.

През лятото титулярът на ПСЖ Джанлуиджи Донарума също преживя кошмар. Той и приятелката му Алесия Елефанте стнаха жертви на безскрупулен обир. Италианският национал и половинката му бяха съблечени и завързани в къщата им, а бандитите задигнаха вещи на стойност половин милион евро.