Френският шампион ПСЖ може да предложи 116 милиона евро, колкото Тотнъм иска за английския нападател Хари Кейн.  

Байерн Мюнхен отправи трета оферта за Кейн от 100 милиона евро, но RMC Sport съобщава, че ПСЖ иска да се включи в преговорите за капитана на националния отбор на Англия: "Кейн не затвори вратата за ПСЖ, лидерите на парижани са оптимисти". 

Президентът Насър Ал-Келаифи наскоро беше в Лондон, където се срещна с Даниел Леви, собственикът на Тотнъм, и предложи да обсъдят трансфера на 29-годишния нападател. 

„Той със сигурност е говорил и с хора от обкръжението на Кейн. Не е постигнато споразумение, дори устно, но Хари може да използва ПСЖ, за да принуди Байерн да надхвърли с третото си предложение. Ситуация, която никак не устройва баварците, като 100 милиона са максималният праг, на който ще спрат с офертите”, обяснява източникът, цитиран от "Труд". 

„Насер Ал-Келаифи е оптимист и вече си представя Кейн с фланелката на тима от Париж. Този оптимизъм се подхранва и от съпругата на футболиста, която може да направи сравнение с това, което Париж може да предложи в сравнение с Мюнхен, който тя посети наскоро, за да огледа домове и училища за децата“, посочва RMC Sport.