Легия Варшава се изкачи на трето място в генералното класиране на футболния турнир Лига на конференциите, след като спечели изразителна победа с 3:0 срещу сръбския ТСЦ Бачка Топола като гост. Поляците са с перфектен баланс от шест точки, какъвто имат всички отбори в топ 9 на надпреварата, включително лидерите Челси и Фиорентина. 

Бартош Капуштка даде преднина на Легия в 11-ата минута на мача, а Ликуиняш и Качпер Ходина се разписаха през второто полувреме за крайното 3:0 в полза на тима от Варшава. В топ 8 има още един полски отбор - Ягелония, който спечели с 2:0 срещу Петрокуб след два гола на Афимико Пулулу през второто полувреме. Ягелония заема шестото място. 

Швейцарският Лугано е на четвърта позиция в класирането след победа с 1:0 срещу Млада Болеслав, като точен бе Ренато Щефен в 38-та минута. Португалският Витория Гимараеш заема петата позиция след успех с 2:1 срещу Юргорден, като голове вкараха Ману и Нуно Сантош през второто полувреме. 

Седмият в класирането Хартс спечели с 2:0 срещу Омония, след като Алан Форест и Блеър Спитал се разписаха през първото полувреме. Осмият Рапид Виена спечели с 1:0 срещу Ноа от Армения,а Хайденхайм е на девето място след 1:0 в гостуването си срещу Пафос. Точен за германците, последни с перфектен баланс от шест точки, бе Патрик Маинка. 

Всички резултати от третия кръг във футболния турнир лига на конференциите:

Викингур – Съркъл Брюж 3:1
Панатинайкос - Челси 1:4
Санкт Гален - Фиорентина 2:4
Ягелония – Петрокуб 2:0
Ларн – Шамрок Роувърс 1:4
Рапид Виена – Ноа 1:0
Хартс – Омония Никозия 2:0
АПОЕЛ Никозия – Борац Баня Лука 0:1
Целие – Истанбул Башакшехир 5:1
Юргорден – Витория Гимараеш 1:2
Гент – Молде 2:1
Млада Болеслав – Лугано 0:1
ХИК Хелзинки – Динамо Минск 1:0
ТНС – Астана 2:0
Олимпия Любляна – ЛАСК Линц 2:0
Пафос – Хайденхайм 0:1
Бачка Топола – Легия Варшава 0:3