Агентът на Чиро Имобиле е бесен на несправедливите критики, които получава нападателят на Лацио за представянето си на Европейското първенство. Алесандро Моджи размаха пръст на критиците и добави, че клиентът му е най-добрия италиански нападател в последните години.

“Чувам хора да говорят за нападатели от миналото, които са вкарали една пета от головете, които Чиро бележи и мисля, че това е смущаващо. Чиро няма на кой да се доказва, защото с представянето си на терена показа, че е най-добрият нападател на Италия в последните няколко години”. каза Моджи.

31-годишният нападател има 15 гола в 51 мача за Италия, което е сериозно разминаване с рекорда му за Лацио. През сезон 2019/2020 Имобиле наниза 36 гола в 37 мача за “орлите”.

“Бесен съм от подобни сравнения, защото когато Имобиле вкара два гола, това не прави впечатление на никой. Но ако по някаква причина не отбележи, той се превръща в основния проблем на Италия. Чета подобни неща от години”, добави още агентът на нападателя.

В последните си 13 мача за Италия Имобиле има 7 гола. Очаква се утре нападателят да поведе атаката на Италия във финала на Европейското първенство срещу Англия.