След три месеца отсъствие капитанът на Интер Маями поднови тренировки и скоро може да излезе на терена. Дългоочакваното завръщане на Лионел Меси в MLS не се случи срещу Чикаго Файър този уикенд, но аржентинецът скоро ще бъде на разположение.

Привържениците на Интер Маями и феновете на Меси по целия свят са нетърпеливи да го видят отново на терена. Аржентинецът има само 12 мача в MLS за Интер Маями досега този сезон, но е допринесъл с 12 гола и 13 асистенции през това време.

Кога Лионел Меси ще изиграе следващия си мач? На въпрос за състоянието на Меси, треньорът Тата Мартино каза, че се чувста все по-добре, но все още не е получил медицинско разрешение за завръщането си.

Датата за завръщане на Меси ще бъде продиктувана от графика на мачовете на Интер Маями, който им дава двуседмична почивка след мача с Чикаго Файър в събота. След почивен уикенд Маями ще бъде домакин на Филаделфия Юниън в събота, 14 септември. Ако всичко върви добре, това може да е дългоочакваната дата за завръщане на Меси.