Реал Мадрид намали броя на играчите в първия си състав в сравнение с миналия сезон. Кепа Арисабалага, Начо Фернандес, Тони Кроос и Хоселу Мато напуснаха по-рано това лято, като пристигнаха само Килиан Мбапе и Ендрик Фелипе. 

Анчелоти заяви, че няма да се правят подписвания или продажби, свързани с първия отбор, въпреки че това не спря слуховете за възможни напускания. Андрий Лунин е силно свързван с преминаване във Висшата лига, докато Дани Себайос също обмисля бъдещето си, на фона на още един сезон, в който вероятно няма да бъде редовен титуляр.

Той обаче е готов да се бори за титулярно място, което сега е по-вероятно след скорошната контузия на Едуардо Камавинга. Marca казва, че Себайос е решил, че няма да напуска Реал Мадрид това лято, тъй като планът му е да се издигне в очите на Анчелоти.

Ясно е, че Реал Мадрид не може да си позволи да губи повече играчи това лято, така че шефовете на клуба ще оценят желанието на Себайос да остане, което може да му осигури повече игрово време от миналия сезон.