Хари Кейн изрази пълната си подкрепа към новото попълнение на Тотнъм Доминик Соланке. Нападателят подписа шестгодишен договор със "Спърс" за рекордна сделка от 65 милиона паунда и беше представен на феновете преди предсезонния им приятелски мач срещу Байерн Мюнхен по-късно през деня.

Нападателят, който вкара 19 гола във Висшата лига за Борнемут миналия сезон, бе привлечен с надеждата да запълни празнината, оставена от Кейн миналата година. Капитанът на Англия вярва, че Соланке ще се впише добре в стила на игра на Анге Постекоглу.

"Би трябвало да се справи страхотно. Дом е страхотен играч", каза Кейн. „Той играе с висок интензитет, висока скорост. Със сигурност ще получи добри шансове в този отбор с начина, по който играе Анге.

Кейн направи кратка епизодична поява от пейката на Байерн в събота, изигравайки последните 10 минути, когато отборът на Венсан Компани постигна победа с 3-2. Това беше първият път, когато 31-годишният футболист се завърна на стадион "Тотнъм Хотспър", откакто напусна, и получи овации от феновете на домакините, когато излезе на терена.