Нападателят на Манчестър Сити Джак Грийлиш няма дори и да влезе в първия отбор на Манчестър Юнайтед според легендата на "червените дяволи" Дуайт Йорк. Англичанинът постоянно се бореше да си осигури игрово време в Сити, а липсата на минути във Висшата лига накара Гарет Саутгейт да не го повика за Евро 2024.

Заради всички тези несгоди, вече се въртят слухове за негов трансфер, а един клуб рекламиран като потенциална дестинация, е градския съперник Манчестър, Юнайтед. Носителят на требъл с Юнайтед Йорк коментира този слух, заявявайки, че Грийлиш дори не би попаднал в отбора на Ерик Тен Хаг.

Според него Грийлиш и Маркъс Рашфорд са с идентична съдба, въпреки че имат страхотен потенциал. Говорейки пред BoyleSports, Йорк каза: „Грийлиш в Манчестър Юнайтед? В сегашната си форма Джак Грийлиш дори не би попаднал в отбора. Той е същият като Рашфорд -  плащат му огромна сума пари, има толкова много потенциал, а играта му накрая е посредствена."

След трансфера си от Астън Вила за 100 милиона, Грийлиш вкара само 14 гола за три сезона, като се появяваше главно от пейката като резерва на Джереми Доку.