Отборът на Бетис вече си осигури цели пет попълнения от началото на трансферния прозорец. Един играч, който тепърва ще трябва да гонят е Джовани Ло Селсо, който почти сигурно ще напусне Тотнъм Хотспър, клубът, на който го продадоха през 2019 г.

Ло Селсо е топ цел за Бетис, но в момента те не могат да си позволят цената, която "шпорите" искат. Приключването на продажбата на Набил Фекир би помогнало значително в това отношение, но засега френският плеймейкър не е близо до напускане, както беше в началото на лятото, въпреки интереса от страна на клубове в Турция и Саудитска Арабия.

Сега Бетис може напълно да изпусне Ло Селсо, тъй като TyC Sports съобщава, че Тотнум и Астън Вила са близо до споразумение, според което Джейкъб Рамзи ще се присъедини към лондончани срещу 19 милиона евро и Ло Селсо.

Ако този ход се осъществи, това ще бъде третият път, когато Ло Селсо е привличан от Унай Емери. Той се присъедини към Пари Сен Жермен през 2016 г., докато беше мениджър, и същото се случи през 2022 г., когато аржентинският полузащитник се присъедини към Виляреал под наем от Спърс.