Полузащитникът на Белгия Раджа Наинголан разкри, че той и съотборниците му са готови да дадат сърцето си, за да постигнат целта си на Европейското първенство. „Червените дяволи“ са в Група Е на турнира, заедно с отборите на Италия, Ирландия и Швеция, като започват битката срещу „Скуадрата“ на 13 юни.

„Трябва да играем нашият си футбол, без да се притесняваме от съперниците си и всичко ще бъде наред. Знаем на какво сме способни. Имаме много талантлива група от играчи и трябва да дадем най-доброто от себе си.

Еден Азар и Кевин Де Бройне са много талантливи, но не са само те. Имаме толкова много добри футболисти, че е много трудно да откроя само някой от тях. Хубавото е, че нямаме само един лидер, а това е много важно, защото имаме баланс.

Срещу Норвегия Азар и Де Бройне се представиха много добре, помогнаха и на защитата, а това е верният път.

Имаме прекрасен отбор, но ако не оставим сърцата си и не играем заедно, няма как да се надяваме на нещо голямо. Предстои ни много работа, но има сигнали за прогрес. Моят стил на игра е същия като в Рома. Борба, никога не се предавам и давам всичко за отбора си. Аз просто съм такъв“, заяви Наинголан.