Бившият треньор на ЦСКА Георги Василев – Гочето сподели пред „Мач Телеграф“ коментара си за поражението на „червените“ от Септември Сф с 1:0. Той посочи каква е според него причината и даде оценка на свършената работа от Александър Томаш до този момент. 

„Неочаквана загуба за ЦСКА. Не знам каква причината да се стигне до нея, но ето, че това се случи. Не знам какво ще е бъдещето на отбора. Бях оптимистично настроен и си мислех, че нещата вървят добре. В мачовете им имаше дух и настроение, но имаше и леки проблеми. Показваха настроение, което липсваше в срещата със Септември".

"Играха бездушно. Може би е имало и леко подценяване. В предишните срещи вероятно е имало ентусиазъм и всичко е взето с него, но може би липсва класата. Сега излиза, че качеството на играта не е на нужното ниво и липсва класа в изпълнителите. В такива случаи паузата идва точно навреме. Трябва да се вземат нужните мерки. Имат време спокойно да работят. Проблемът е голям след този мач.

От друга страна трябва да отбележим, че Септември играха добре и в редиците им има качествени момчета. Те спечелиха с повече желание и имат потенциал. Някои играчи от техните редици може би са били подценени и пренебрегнати от дадени хора. Пределно ясно е, че щом ЦСКА е загубил, треньорът има вина.