Спряганият за нов треньор на Левски – Велислав Вуцов, ще е по-подходящ за поста, отколкото настоящият наставник на "сините" Стойчо Стоев.

Това намекна анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод последната издънка на "сините" – 1:1 с Локомотив в Пловдив, която може да коства главата на Стоев.

"Помним как изгониха Емил Велев-Кокала. Направи ги шампиони, спечели разгромна победа в Европа и му показаха вратата. Това беше меко казано неправилно. Нямам нищо против Стойчо Стоев, но няма кой да го чака. Левски определено не играе добър футбол, въпреки че тимът има всички условия. Не знам кой е правил селекцията, но новите играчи не правят разликата. По-добре да пускат юношите като братя Цоневи, вместо тях. През януари за пореден път се взеха 6-7 нови състезатели и пак старата песен на нов глас", каза Майкъла.

"Вили Вуцов е голям професионалист, но му трябва и малко късмет. Ръководството да си носи отговорност за решенията, аз съвети няма да давам. Но в Левски и ЦСКА е задължително треньорът да е излязъл от клуба, да е фен на отбора. Чужди хора трудно виреят", добави той, с което намекна, че Вуцов е по-подходящ от Стоев, който не е израсъл на "Герена", докато Джуниър е потомствен левскар.