Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола и представители на Манчестър Юнайтед са провели тайна среща в хотел "Bristol" в Париж. Новината разпространи журналистът от "France Football" Тиери Маршан.
 
Припомняме, че специалистът обяви, че напуска баварците след края на сезона. Самият Гуардиола заяви, че иска да продължи кариерата си на острова, а името му най-често се свързва с Манчестър Сити.
 
Според френските медии обаче, от Юнайтед ще направят всичко възможно да изпреварят градския си съперник за подписа на каталунския специалист.
 
Настоящият мениджър на отбора, Луис ван Гаал има договор с клуба до 2017, но футбола който практикуват неговите възпитаници често е недолюбван от феновете на "червените дяволи". Именно за това от Юнайтед са убедени, че Гуардиола е точният човек, който да поеме кормилото на рекордьора по титли в Англия.
 
Бъдещето на Хосеп Гуардиола е една от най-обсъжданите теми, като за подписа му се спряга и отбора на Челси. Най-вероятно обаче той ще акостира в Манчестър, но в кой от двата гранда ще разберем през лятото.