Първият уикенд на Евро 2016 е в историята, но пък изцепките вече започнаха да валят една след друга.

Затова създаваме рубриката "Гаф на седмицата", в която всеки читател на Gol.bg може да гласува за любимата си изцепка. В края на деня ще обявяваме победителя.

Вниманието върху себе си прикова германският селекционер Йоахим Льов, който стана за смях с поведението си край тъчлинията при успеха на Бундестима с 2:0 над Украйна снощи.

Йоги на два пъти си бръкна в панталоните, проверявайки миризмата на пръстите си след това. Така той замени предишното си любимо занимание - бъркането в носа...

В снощния мач блесна Джером Боатенг, който спаси сигурен гол. Бранителят изчисти топката на самата голлиния, но се оплете в мрежата зад себе си и предизвика смях по трибуните.

Всички говорят за попадението на Лука Модрич (можете да гласувате за него тук) срещу Турция, но по-бдителните забелязаха небрежното поведение на Озан Туфан секунди преди гола.

Вместо да се втурне към получилия свободно пространство за стрелба хърватин, изнеженият Туфан си оправя прическата...

Лидерът на Албания Лорик Цана пък си изкара глупав червен картон и остави своите с човек по-малко срещу Швейцария, защото реши да хване топката, за да спре атака на противника...