Новият формат е по-интересен и трябва във всеки мач да се борим за точки. Това заяви техническият директор на Лудогорец Козмин Моци, който говори на летище Варна при заминаването на разградчани за Брюксел.

Там българският шампион ще гостува на Андерлехт в мач от третия кръг на основната фаза на Лига Европа утре, 24 октомври, от 22:00 часа наше време.

"Отиваме да направим един добър мач и, както винаги, искаме да вземем точка или точки, защото всеки мач е важен. Новият формат е по-интересен и трябва във всеки мач да се борим за точки", започна Моци и добави по отношение проблемите в отбора: "Антон Недялков е с по-стара контузия, Пьотровски, Тошко Неделев, но той не е в групата. Горе-долу това са ни проблемите. Има и някои семейни проблеми, за съжаление, Иван Йорданов няма да може да пътува с отбора, но който излезе утре на терена, трябва да даде всичко за отбора. Георги Русев се възстанови, от два-три дни тренира с отбора, така че ще е на разположение на треньора".

"Всяка победа дава по-голямо самочувствие, така че е важна. Идваме след един мач в София, който не беше лесен. Надявам се да са готови за утре", завърши бившият футболист на Лудогорец.