Игор Йовичевич даде възможност за изява на играчи, които по-малко са играли до момента в дебюта си срещу Ботев Враца. Но сега ще направи пълна промяна за гостуването на Виктория Пилзен.

Специалистът е подготвил рокади във всички линии. Под рамката ще се завърне нидерландецът Сердижо Падт. Сигурни за мястото си в защита са десният бек Аслак фон Витри и шведският национал Едвин Куртулуш.

На последния ще се избира за партньор измежду Диниш Алмейда и Оливие Вердон, като по-големи шансове да започне има първият. Вляво на отбраната ще действа Сон, който бе на пейката срещу врачани.

Йовичевич вече използва Педро Нареси като човек, който действа непосредствено пред защитното каре. Това е невралгична позиция и се очаква треньорът отново да заложи на бразилеца.

Пред него ще са Чочев и Якуб Пьотровски, като алтернатива на българина е Дерой Дуарте. От фланговете ще атакуват бразилците Кайо Видал и Рик Джонатан. А на върха на атаката ще е швейцарският национал Квадво Дуа, който ще бъде предпочетен пред Руан Крус.

Целта пред Лудогорец ще е да убива темпото и да не позволява на съперника да се задържа в половината му, защото по правило Виктория играе с доста центрирания, които могат да доведат до суматохи в пеналта на Серджио Падт.

Аут заради контузия продължава да бъде Антон Недялков.