Старши треньорът на Лудогорец – Игор Йовичевич, даде пресконференция преди утрешното гостуване на Виктория Пилзен в мач от втория кръг на основната фаза на турнира Лига Европа. Хърватинът демонстрира оптимизъм, като смята, че разградчани са готови за победа.

„Първите ми впечатления от организацията в клуба са много добри. Тя е на много високо европейско ниво. Сигурен съм, че с работа отборът ще остане още по-добър. Гордея съм, че съм в клуб като Лудогорец и ще дам всичко от себе си да ставаме по-добри. Това е много важна задача за нас, защото искаме да се представяме добре във всеки мач и стъпка по стъпка да вървим напред. 

Всеки двубой е различен. Готвим се за всеки един опонент по различен начин. Разучили сме силните страни на нашия съперник. Видяхме и Славия Прага, както повечето чешки клубове – отлични футболисти и отличен колектив. Добри са в битките за първа и втора топка, добре използват дългите пасове. Имат страхотни индивидуални качества. Готови сме за двубоя и знаем, че ще бъде много тежък мач утре“, заяви Йовичевич.

Треньорът на Лудогорец отдаде и нужното уважение на съперника: „Виктория Пилзен е добър отбор, но и ние сме много класен тим. Ще покажем утре нашата амбиция, нашата тактика, нашите нови идеи и воля за победа. Не сме дошли на почивка, тук сме, за да победим. Детайлите ще бъдат много важни и определящи. Анализирали сме всяка част от играта на Виктория. Напълно способни сме да вземем трите точки.

Антон Недялков е нашият капитан и е много важен за нас. Надявам се скоро да се завърне на терена, защото определено липсва на отбора“.

Снимка: Официален сайт на Лудогорец