Временният треньор на Лудогорец Захари Сираков получи нови играчи за днешния сблъсък с Левски. На разположение на дебютанта ще бъдат още двама, които са в неговата ситуация – плеймейкърът Агибу Камара и фланговият нападател Георги Русев. Първият бе привлечен преди около месец, но документални проблеми пречеха на картотеката му. Вчера обаче привлеченият от Олимпиакос 23-годишен офанзивен халф бе уреден в БФС. Камара трябваше да е перлата в лятната селекция на Лудогорец. Ще видим дали ще се превърне в такава.

Георги Русев пък бе взет на пожар през седмицата. Той пристигна под наем от швейцарския елитен Сион за заместник на тежко контузения Бърнард Текпетей. Очаква се двамата да попаднат в групата за сблъсъка с Левски. Но е по-вероятно да бъдат използвани като резерви.

Захари Сираков със сигурност ще направи промени по титулярния състав спрямо този, който допусна срамно поражение от азербайджанския Карабах във вторник. Под рамката се очаква да се завърне нидерландецът Серджио Падт. А в центъра на защитата шведът Едвин Куртулуш да замени направилия изключително слаб мач Оливие Вердон.

Треньорът на Левски Станислав Генчев успя да избистри титулярен състав, като прави малки промени в него. Под рамката на вратата си заслужи отново да бъде Пламен Андреев, въпреки че Матей Маркович. В отбрана рокади не се очакват, въпреки че Кристиан Макун вече е напълно готов за игра. В халфовата линия обаче ще има леко разместване. И Марин Петков е гласен за титуляр на мястото на Хасими Фадига. Родният национал се включи много силно срещу Крумовград. В нападение ще продължат да бъдат Алекс Колев и Евертон Бала. Любимецът на феновете Мустафа Сангаре отново ще е в ролята на жокер. Той влиза на терена около 60-ата минута и вкарва много свежест и острота в играта на тима. Така ще е и тази вечер в Разград.

Снимка: БГНЕС