Нападателят на Лудогорец Квадво Дуа ще влезе в ролята на жокер на реванша с Динамо Минск. 27-годишният футболист вече тренира на пълни обороти с тима. Това означава, че швейцарският таран ще бъде на разположение на Георги Дерменджиев за утрешния двубой.

Опитният наставник почти сигурно отново ще се довери на Руан Крус на върха на атаката, а Дуа ще се появи на терена от резервната скамейка. Сблъсъкът е от 21:45 часа на стадиона в унгарския град Мезокьовешд. Той ще се играе при закрити врата заради санкция на УЕФА срещу тимовете от Беларус.

Лудогорец ще лети за Унгария днес преди обяд с чартърен полет от Варна до Дебрецен. Официалната тренировка е насрочена за 20:30 часа, а половин час по-рано пресконференция ще даде Георги Дерменджиев.

Дуа получи малка почивка след участието си на европейското първенство, а след това се контузи. През този сезон той все още не е играл за орлите. Ако елиминират Динамо Минск, разградчани ще срещнат в третия кръг на ШЛ победителя от двойката Карабах (Азербайджан) – Линкълн (Гибралтар).