Българският футболен шампион Лудогорец заминава за Унгария във вторник (30 юли) преди обяд с чартърен полет от Варна до Дебрецен. Очаква се отборът да бъде на летището в морската ни столица около 9,45 ч.

Мачът реванш срещу първенеца на Беларус от втория предварителен кръг на Шампионската лига е в Мезокьовешд в сряда (31 юли) от 20,45 ч. местно време (21,45 ч. българско).

Във вторник Лудогорец ще проведе официалната си тренировка на стадиона на едноимения отбор в 19,30 ч., а половин час по-рано е пресконференцията на Георги Дерменджиев.

Отборът се прибира в България в четвъртък (1 август) вечерта. Очаква се чартърът на Лудогорец от Дебрецен да кацне на летището във Варна около 19,00 ч.

Разградчани спечелиха първата среща с 2:0 и очакват по-спокойно реванша. При успеха над беларусите те си гарантират автоматично влизане в групите на Лигата на Конференциите. В предишния етап орлите се справиха трудно с Динамо (Батуми) от Грузия, а в третия кръг ги чака Карабах (Азербайджан) или Линкълн (Гибралтар).