Лудогорец гостува днес от 20:00 часа на Динамо Батуми в мач реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Разградчани имат комфортен аванс от 3:1 от първата среща, но ще гонят нова победа. Треньорът Георги Дерменджиев тръгна с всичко най-добро за Грузия – включително и с централния нападател Квадво Дуа.

Той е на едва няколко тренировки с тима, след като участва с Швейцария на европейското първенство. Въпреки това се очаква Квадво ако не да започне, то да се появи на терена срещу Динамо през второто полувреме. Така той „ще влезе в час“ и за старта на първенството. В неделя разградчани приемат ЦСКА.

Като цяло треньорът Георги Дерменджиев не мисли да прави големи промени спрямо първия двубой. Преди седмица с травма напусна капитанът Антон Недялков, който се оплака от проблеми в областта на аддукторите. Лекарският щаб обаче го вдигна на крака. И наставникът ще има думата дали той ще започне. Ако Дерменджиев прецени да не рискува, то вляво на отбраната ще застане испанецът Сон. Вдясно ще действа Аслак фон Витри.

Снощи пък Лудогорец имаше представител на двубоя Пюник – Динамо Тбилиси. Както е известно, победителят от двойката е евентуален съперник на разградчани в следващата фаза на ШЛ.