Лудогорец гостува на Динамо Батуми в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата в Грузия е днес и стартира в 20:00 часа българско време.

Българският шампион спечели първия двубой в Разград с 3:1, като можеше да стигне и до по-убедителна победа. Точни за възпитаниците на Георги Дерменджиев на „Хювефарма Арена“ бяха Бърнард Текпетей, Рик Джонатан и Аслак Фон Витри. Все пак, попадението на Владимер Мамучашвили в 62-та минута оставя някакви надежди на грузинците за реванша на родна земя.

„Имаме достатъчно информация за съперника. Мисля, че Лудогорец е добре подготвен. За нас този резултат е добър турнирен, но в крайна сметка мисля, че ще имаме изключително тежък мач и ще бъдем концентрирани на 100%. Динамо е един много добър отбор. Добре контролира топката и аз мисля, че и те ще направят всичко възможно да ни пречупят, както се казва. Особено на собствен терен. Ще бъдат различен отбор от това, което бяха в Разград“, предупреди своите Дерменджиев на пресконференцията преди мача.

Реваншът с грузинците ще бъде генерална репетиция на Лудогорец за първия мач от новия сезон в първенството, в който „зелените“ са домакини на ЦСКА в неделя, 21 юли, от 21:15 часа.